20. September 2020
Navigation
Forside
Medlemsforeninger
Nyheder
Socialrådgiver
Økonomi - og Gældsrådgivning
Bliv frivillig Rådgiver
Aktiviteter
Links
Debatforum
Fotoalbum
Kontakt LO
Søg
Kampagner
Økonomi – og Gældsrådgivning

Læs FAGET

Voksenlærling

+ 100.000
Tomgang.

Fra LO fagbevægelsen er der flere gange sagt og skrevet til regeringen og partierne på Christiansborg, at der er brug for en aktiv indsats på det arbejdsmarkedspolitiske område.

Socialdemokraterne og SF har på samme måde udtalt dagligt, at der er brug for at gøre noget for det danske erhvervsliv og dermed også for arbejdskraften, men der tales for døve ører.

Beskæftigelsesministeren siger stadig væk: "Der er intet der indikerer, at vi i regeringen .....".

Omgås sandheden lempfældigt.

Beskæftigelsesministeren giver ind imellem så udtryk for, at de jo har givet skattelettelser, "pakker" til renovering af folks boliger, givet folk adgang til folkets egne penge (før tiden) og kommunerne adgang til anlægsaktiviteter.

Skattelettelser til gavn for beskæftigelsen for Massimo, Carlos, Guiseppe, Alberto og Konstantino i de sydeuropæiske ferielande ! - Det trænger de sikkert også til, så på en måde er det da godt - for dem.

De enkelte kommuner har IKKE fået tilført flere penge til anlægsopgaver. De har "fået lov til" at bruge penge, som de skal have de kommende år, hvis kommunerne selv kan finde dem nu !

I LO fagbevægelsen kalder vi det "at fodre hunden med dens egen hale" og at det skulle være en gave er en grov tilsnigelse i forhold til de gaveregulativer, vi agerer i forhold til normalt.

+ 100.000.

I forhold til at "1 arbejdsløs er én for mange" fristes man til at spørge den så ansvarlige regering: "Er mere end 100.000 arbejdsløse ikke mere end 100.000 for mange" ?

Regeringen har ikke fattet den alvorlige situation erhvervslivet står i i Danmark !

Påstår Hjorten og Støjbjerget, at de har forstået alvoren, er deres manglende handlinger udtryk for, at regeringen er handlingslammet.

Så skal den nuværende borgerlige regering have nogen år på tilskuerpladserne. Derude sidder der et udhvilet hold med masser af energi og idéer til nødvendige tiltag for at forberede arbejdsmarkedet og sætte gang i erhvervslivet igen.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentr
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal vre registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge indeller oprette dig som bruger for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Medlemsforeninger
3F - Frederikshavn
3F Murerne
3F Skagerak
Blik- og Rørarbejderforbundet
Dansk El-forbund
Dansk Metal Vendsyssel
Ejendomsfunktionærerne
FOA Frederikshavn
FOA Vendsyssel
Fødevareforbundet NNF
HK
Malerforbundet
Socialpædagogerne
Teknisk Landsforbund