30. May 2020
Navigation
Forside
Medlemsforeninger
Nyheder
Socialrådgiver
Gælds Rådgivning
Bliv frivillig Rådgiver
Aktiviteter
Links
Debatforum
Fotoalbum
Kontakt LO
Søg
Kampagner
Gældsrådgivning

Læs FAGET

Voksenlærling

Arbejdsmiljørepræsentantens år 2019.

Arbejdsmiljørepræsentantens år 2019 er slut – hvad så nu?

2019 ligger bag os og vi er kommet godt i gang med det nye år. I hele 2019 blev der sat ekstra stort fokus på arbejdsmiljørepræsentanterne (AMR) og vigtigheden af det store arbejde AMR gør hver dag for at løfte arbejdsmiljøet på arbejdspladserne.

 

Den ekstra fokus har virket og øget respekten og anerkendelse af AMR. I Nordjylland har vi et rigtig godt samarbejde mellem både LO og FTF fagforeningerne. Dette samarbejde har gjort, at vi har sat en slags Danmarksrekord i Nordjylland idet mere end 3.300 AMR og TR har deltaget i arrangementerne igennem 2019. Det kan den nordjyske fagbevægelse være rigtig stolte over.

 

Rigtig mange deltagere har fortalt, at de mange AMR aktiviteter har været med til at løfte drøftelserne og indsatsen i forbindelse med arbejdsmiljøet hos de enkelte virksomheder – både de offentlige og private virksomheder.

 

Mange har også oplevet, at dét at man har været sammen på tværs af faggrænser, har været berigende og rigtig gode oplevelser. Det viser sin nemlig, at der er mange af de samme arbejdsmiljøudfordringer uanset typer arbejdspladser. Den tværfaglige debat er meget udviklende.

 

Hele AMR 2019 året blev afsluttet med et stormøde i Odense, hvor omkring 2.000 deltog. Er det så slut med fokus på AMR? Bestemt ikke. I Odense blev der sagt farvel til AMR2019 året og roste den store indsats igennem hele året. AMR indsatsen har været med til at binde forskellige organisationer tættere sammen.

 

Denne indsats fortsætter i Nordjylland og derfor sagde vi også goddag til AMR2020 indsatsen. Der er planlagt både fyraftensmøder og temadage frem til sommerferien 2020. Der vil blive sat større fokus på et endnu tættere fokus på og et tættere samarbejde mellem AMR og TR.

Der skal til stadighed være massivt fokus på arbejdsmiljø – også i 2020. Ingen i nutidens Danmark skal blive syge eller nedslidte at gå på arbejde.

Arbejdsgiverne har retten til at lede og fordele arbejdet og dermed er arbejdsgiveren også ansvarlig for det gode arbejdsmiljø.

Nyt lag...
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentr
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal vre registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge indeller oprette dig som bruger for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Medlemsforeninger
3F - Frederikshavn
3F Murerne
3F Skagerak
Blik- og Rørarbejderforbundet
Dansk El-forbund
Dansk Metal Vendsyssel
Ejendomsfunktionærerne
FOA Frederikshavn
FOA Vendsyssel
Fødevareforbundet NNF
HK
Malerforbundet
Socialpædagogerne
Teknisk Landsforbund