30. May 2020
Navigation
Forside
Medlemsforeninger
Nyheder
Socialrådgiver
Gælds Rådgivning
Bliv frivillig Rådgiver
Aktiviteter
Links
Debatforum
Fotoalbum
Kontakt LO
Søg
Kampagner
Gældsrådgivning

Læs FAGET

Voksenlærling

LO's Gældsrådgivning.

LO Vendsyssel Gældsrådgivning under COVID-19.

På baggrund af udmeldinger fra myndighederne, vil der fortsat være lukket for fysisk fremmøde ved Gældsrådgivningen.

Gældsrådgiverne vil indtil videre fortsætte som tidligere, og kan træffes via telefon, mail og video, men der aftales ikke fysiske møder, ligesom man ikke kan møde fysisk op ved rådgivningen.

Hvis man ønsker rådgivning eller blot en uformel snak, kan man altid kontakte projektleder Marianne Jensen, i første omgang på tlf. 2443 8324 eller på e-mail raadgiver@lo-vendsyssel.dk.

Læserbrev fra HK i Nordjyske

Hold hånden under de ledige

CORONAKRISE: Siden coronakrisens begyndelse er antallet af ledige i Danmark steget med knap 50.000 personer. Det er et markant hop på et arbejdsmarked, hvor der før krisen var omtrent 100.000 ledige. Alene her i Nordjylland har 11.500 personer meldt sig ledige siden krisens start - en stigning på over 30 pct. sammenlignet med gennemsnittet for samme periode de seneste fem år. Antallet af ledige blandt HK Nordjyllands medlemmer er steget fra 800 til 1400 personer, siden coronakrisen brød ud.

Klik på overskriften eller på "Læs mere" for at læse hele læserbrevet fra HK.

FGU Vendsyssel

At eleverne på FGU Vendsyssel også er udfordret med online undervisning og en anderledes hverdag, her under Corona-krisen, er ikke den store nyhed. At det så lykkes for underviserne, at lave en ordentlig online undervisnng og holde fast i eleverne, det er den gode nyhed.

Her har I som et eksempel på undervisningen en rigtig, hjertevarm og velkomponeret FGU Vendsyssel sang i både tone, ord og billeder.

Morten Nordheim, der underviser i musisk og kunstnerisk produktion i Hjørring, har sammen med holdet her under Corona fået afsluttet et megastort projekt – en musikvideo om det, at være elev i FGU Vendsyssel.

Det er høj kvalitet på alle parametre. Glæd jer og den er værd at se mere end en gang.

Medlemsforeninger
3F - Frederikshavn
3F Murerne
3F Skagerak
Blik- og Rørarbejderforbundet
Dansk El-forbund
Dansk Metal Vendsyssel
Ejendomsfunktionærerne
FOA Frederikshavn
FOA Vendsyssel
Fødevareforbundet NNF
HK
Malerforbundet
Socialpædagogerne
Teknisk Landsforbund