20. September 2020
Navigation
Forside
Medlemsforeninger
Nyheder
Socialrådgiver
Økonomi - og Gældsrådgivning
Bliv frivillig Rådgiver
Aktiviteter
Links
Debatforum
Fotoalbum
Kontakt LO
Søg
Kampagner
Økonomi – og Gældsrådgivning

Læs FAGET

Voksenlærling

Pres på LO´s psykologrådgivning.
Ændret situation.
Den erhvervs- og beskæftigelsesmæssige situation i vort område opleves bl.a. på den måde, at presset på vor / LO´s psykologrådgivning er steget således at flere refrekventerer den.

Derfor har ledende psykolog Bjørn Danielsen - Psykologcentret - tilbudt LO Frederikshavn at sætte flere kræfter ind på den gratis psykologrådgivning, som han og hans psykologteam yder LO´s medlemmer og kommunens borgere. - Dette uden økonomiske omkostninger for LO Frederikshavn.

Og det tilbud har LO Frederikshavn sagt JA TAK til.

læs mere (tryk på "læs mere" i næste linie).


Er der hjælp ? JA !
I nød er der altid hjælp at hente (?).
Når et menneske er fortvivlet over ens egen personlige situation, sker det ofte, at forventningerne til det offentlige ikke slår til.

Man har aldrig på "den måde" haft brug for hjælp fra samfundet - det offentlige.

Man har troet, at i "verdens bedste velfærdssamfund" er der altid hjælp at hente. Ingen får lov til at lide nød i Danmark.

Men sådant er det ikke altid. - Man kan godt komme i klemme i forhold til de mange paragraffer, som ikke ret mange af os kender.

læs mere (tryk på "læs mere" i næste linie).
Socialrådgiverhjælp

Socialrådgiverhjælp. LO Vendsyssel´s socialrådgiverordning v/socialrådgiver Helle Frank er et åbent tilbud for alle borgere i Frederikshavn Kommune. Rådgivningen benyttes, uden at man bliver registreret ved navn og personnummer. Man kan henvende sig og søge rådgivning, hvis man er i tvivl om afgørelser, man har modtaget fra sociale offentlige instanser, forsikringsselskaber og lignende. Man kan også få rådgivning og vejledning vedrørende pension, ankesager, boligstøtte og lignende spørgsmål omkring støtte fra det offentlige. Socialrådgiver Helle Frank træffes normalt mandage og tirsdage kl 08.00 - 14.00 og torsdage kl 08.00 - 18.00 Der skal aftales tid, så man ikke går forgæves. Helle træffes på telefon 3034 5543. LO Vendsyssel, Frederikshavn.

Medlemsforeninger
3F - Frederikshavn
3F Murerne
3F Skagerak
Blik- og Rørarbejderforbundet
Dansk El-forbund
Dansk Metal Vendsyssel
Ejendomsfunktionærerne
FOA Frederikshavn
FOA Vendsyssel
Fødevareforbundet NNF
HK
Malerforbundet
Socialpædagogerne
Teknisk Landsforbund