28. June 2022
Navigation
Forside
Medlemsforeninger
Nyheder
Socialrådgiver
Økonomi - og Gældsrådgivning
Bliv frivillig Rådgiver
Aktiviteter
Links
Debatforum
Fotoalbum
Kontakt LO
Søg
Kampagner
Økonomi – og Gældsrådgivning

Læs FAGET

Voksenlærling

Indlæg i Faget

Lad ikke de unge blive tabt.

Vi skal have flere praktikpladser.

Sommerferien er over Danmark efter et meget specielt forår, hvor Corona satte sig grundigt på hele Verden. Rigtig mange unge er blevet færdige på skolen og står klar til at kommer videre med ungdomslivet og det videre uddannelsesforløb med alt, hvad det bringer med sig.

Læserbrev fra HK i Nordjyske

Hold hånden under de ledige

CORONAKRISE: Siden coronakrisens begyndelse er antallet af ledige i Danmark steget med knap 50.000 personer. Det er et markant hop på et arbejdsmarked, hvor der før krisen var omtrent 100.000 ledige. Alene her i Nordjylland har 11.500 personer meldt sig ledige siden krisens start - en stigning på over 30 pct. sammenlignet med gennemsnittet for samme periode de seneste fem år. Antallet af ledige blandt HK Nordjyllands medlemmer er steget fra 800 til 1400 personer, siden coronakrisen brød ud.

Klik på overskriften eller på "Læs mere" for at læse hele læserbrevet fra HK.

FGU Vendsyssel

At eleverne på FGU Vendsyssel også er udfordret med online undervisning og en anderledes hverdag, her under Corona-krisen, er ikke den store nyhed. At det så lykkes for underviserne, at lave en ordentlig online undervisnng og holde fast i eleverne, det er den gode nyhed.

Her har I som et eksempel på undervisningen en rigtig, hjertevarm og velkomponeret FGU Vendsyssel sang i både tone, ord og billeder.

Morten Nordheim, der underviser i musisk og kunstnerisk produktion i Hjørring, har sammen med holdet her under Corona fået afsluttet et megastort projekt – en musikvideo om det, at være elev i FGU Vendsyssel.

Det er høj kvalitet på alle parametre. Glæd jer og den er værd at se mere end en gang.

Medlemsforeninger
3F - Frederikshavn
3F Murerne
3F Skagerak
Blik- og Rørarbejderforbundet
Dansk El-forbund
Dansk Metal Vendsyssel
Ejendomsfunktionærerne
FOA Frederikshavn
FOA Vendsyssel
Fødevareforbundet NNF
HK
Malerforbundet
Socialpædagogerne
Teknisk Landsforbund